Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.16., vasárnap (Jusztin)

Képek: így teperték földre a drogdílert

Offmedia- 2016.09.29. 11:50
789
Drogra és kereskedőre csapott le a rendőrség Debrecen közelében.
Összehangolt akció volt hétfő délután a 4-es számú főúton, egy Pallag környéki benzinkúton. T. Sándor ruházatát és a gépjárművét is átvizsgálták a rendőrök, akinél kábítószergyanús növényi származékot, illetve anyagot találtak - ilyenre egyébként később, a házkutatás során is bukkantak.

R. Sándort – miután a kocsijával elhajtott a benzinkútról, útközben kidobott egy gyanús csomagot a járművéből – Pallag és Debrecen között fogták el.

Forrás:police.hu
A nyomozók a helyszíni szemle során megtalálták a gépkocsiból kidobott szatyrot, amelyben kábítószergyanús anyag volt. Az elsődleges szakértői vélemény szerint a gyanúsítottaktól amfetamint és marihuánát foglalt le a nyomozóhatóság.

A debreceni és hajdúszováti lakosokat a rendőrök előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, valamint őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Forrás:police.hu
A rendelkezésre álló adatok szerint a 34 és 42 éves férfiak Debrecen külterületén árusították a kábítószert, ezért a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, igazságügyi szakértő bevonása mellett indított eljárást.

Hozzászólások