Keresés
-18O
Debrecen
2019.03.23., szombat (Emőke)

Kezelési költség a Libriben: így nem olcsóbb az elővételes jegy

Offmedia- 2016.09.23. 16:19
1480
A debreceni Zamat Fesztivál eseményénél háborodott fel néhány látogató.
Akadtak olyanok, akiknek keserédesen indul a pénteken kezdődő debreceni pálinka és pároskolbász fesztivál, a Zamat. Ugyanis volt olyan elővételes jegyvásárlási helyszín, ahol tulajdonképpen ugyanannyiba kerül az olcsóbb jegy, mintha a rendezvény napján a helyszínen vásárolták volna.

Egy látogató az esemény Facebook-oldalára posztolta az alábbi blokkot, és a felháborodását hozzá: "Jegy elővételben 1900 ft. Csak éppen azt nem közlik, hogy 500 ft/db kezelési ktg-et számolnak fel a Libriben vagyis pont ott vagyunk mintha a helyszínen vettük volna és nem kellett volna külön ezért plusz utat megtenni." A felhasználó azt is hozzátette később egy kommentben, hogy a jegyeket még csütörtökön este vásárolta.

A Libriben kezelési költséggel számolták fel az elővételes jegyeket. Ha ez nincs, a 3 db jegynél már 1500 forintot megspórolhatott volna a vásárló.
Forrás:Facebook
A szervezők közlése szerint az előveteles, 1900 Ft-os jegyek vásárlására többek között a Csapó utca 30. szám alatti Libri Könyvesboltban is lehetőség van. Azonban, ahogyan ezt más is írta, a szervezők nem jelezték azt, hogy egyes helyeknél több száz forintos kezelési költséget számolhatnak fel. A helyszínen a napijegy 2400 forintért megvásárolható, így aki például a Libri könyvesboltban vásárolta meg a jegyét, valóban nem volt előrébb. Beszámolók alapján egyébként több más helyszínen, például a Kölcsey Központban vagy a Tourinform irodában, ahol volt lehetőség elővételes jegyvásárlásra, nem számoltak fel kezelési költséget, míg a Líra könyvesboltban igen, ott ez 300 forintba került.

A történettel kapcsolatos kérdéseinket eljuttattuk az illetékeseknek, amint választ kapunk tőlük, frissítjük a cikkünket.

Hozzászólások