Keresés
-18O
Debrecen
2019.05.22., szerda (Júlia, Rita)

Kidőlt fa, kigyulladt lakókocsi, hármas karambol

Offmedia- 2016.12.06. 20:00
953
Néhány a tűzoltók tegnapi feladataiból.
Kidőlt fa miatt riasztották a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat hétfőn délben, Hajdúböszörménybe, a Külső-Újvárosi útra. A tűzoltók, a közúti forgalmat veszélyeztető növényt a tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el.Szén-monoxid-mérgezés gyanús eset miatt riasztották a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit, tegnap délelőtt Debrecenbe, a Tegez utcába. Részletek itt

Három személygépkocsi és egy biciklis ütközött össze tegnap délután Hajdúszoboszlón, a Major utcában. A helyi hivatásos tűzoltók feszültségmentesítették a járműveket, majd átvizsgálták azok üzemanyagrendszerét, ami sehol nem szivárgott. A balesetben a két ember szenvedett sérüléseket.

Néhány órával később a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit egy oldalára borult személygépkocsihoz riasztották, Debrecenbe, az Erzsébet utcába. A tűzoltók kiérkezésére a járművet a kerekeire állították és a mentősök már vizsgálták a járműben utazókat. Elmondásuk alapján egyikük szenvedett könnyű sérüléseket. Az egységnek a gépjármű feszültségmentersítését kellett elvégezni.Berendezési tárgyak kaptak lángra egy közel negyven négyzetmétere épületben tegnap délután Váncsodon, a vasútállomás betonkeverő telepének portaépületében. A tető födémszerkezetére is továbbterjedő lángokat a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el. Az eset során személyi sérülés nem történt.A lakóépület melletti színben tárolt lakókocsi fogott tüzet, tegnap este Nádudvaron, a Fő utcán. A lángokat a püspökladányi hivatásos tűzoltóknak időben sikerült megfékezni így az a lakóházra nem tudott átterjedni. A lakókocsi maradványai közül a tűzoltók egy gázpalackot is kihoztak. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Forrás: Rácz Máté/katasztrófavédelem

Fotók: Hajdúböszörményi KŐ, Debreceni HTP, Berettyóújfalui HTP

Hozzászólások