Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.16., vasárnap (Jusztin)

Kiskorú rabokkal szexeltek, csótányt etettek velük

Offmedia- 2016.09.28. 01:39
2621
Bántalmaztták, fenyegették a kiskorú rabokat.
Még 2014-ben történt, hogy a 3 vádlott két kiskorúval került egy zárkába a Miskolcon található Büntetés-véggrehajtási Intézetben, akik 4 napon keresztül bántalmazták, szexuálisan kihasználták, megfélemlítették, megalázták őket.

Összességében az egyik sértett a folyamatos bántalmazások és fenyegetések hatására az első rendű vádlottat 1 alkalommal análisan, legalább 4 alkalommal orálisan elégítette ki. A II. rendű vádlottat legalább egyszer orálisan, míg 3 alkalommal análisan elégítette ki, valamint a III. rendű vádlottat legalább 5 alkalommal orálisan elégítette ki. A sértett a több napon keresztül történő bántalmazások következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Forrás:offmedia.hu
A másik sértett szintén orálisan elégetette ki mindhárom zárkatársát, több alkalommal is. A sértett a több napon keresztül történő bántalmazások következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A sértettek a bántalmazásoktól való félelmükben a vádlottak minden kívánságát teljesítették, így többek közözz étkezési pótlékaikat átadták nekik, takarították a zárkát, mosták a ruháikat. 2014 június 21. és június 27. között az I. és IV. rendű vádlottak egy harmadik sértettet folyamatosan, visszatérően és rendszeresen bántalmaztak, megaláztak, emberi méltóságát megsértették. A sértett félelmében minden mosási, takarítási feladatot elvégzett a zárkában, átadta a cipőjét, és az egyik vádlott utasítására még csótányt is evett.

A négy vádlott ügyét másodfokon a Debreceni Ítélőtáblán tárgyalták. Az I. rendű vádlottat 8 év fiatalkorúak börtönbüntetésére, a II. rendűt 3 év fiatalkorúak börtönbüntetésére, a III. rendűt pedig 6 év fiatalkorúak börtönbüntetésére, plusz egy másik ügy miatt 6 hónap fiatalkorúak fogházára ítélték. A IV. rendű vádlottat 1 év fiatalkorúak fogházbüntetésére ítélték.

Hozzászólások