Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.16., vasárnap (Jusztin)

Kocsival hajtottak bele a boltba, félmilliót ajánlott fel a rendőrség

Offmedia- 2016.07.26. 10:01
394
Így loptak parfümöt Debrecenben.
A rendőrség a lakosság segítségét kéri azoknak az ismeretlen tetteseknek az azonosításához, akik betörtek egy debreceni drogériába. A rendelkezésre álló adatok szerint még tavaly november 17-én hajnali 1 óra körül egy Mikepércs felől közlekedő sötét BMW E39-es típusú autó megállt egy Debrecen, Mikepércsi úti drogéria bejárati ajtaja előtt.

A gépkocsiból kiszállt két, arcukat maszkkal eltakaró ismeretlen tettes, akik egy baltával ütötték a bejárati ajtó üvegét, amely nem tört be. Az egyik elkövető ekkor beszállt a gépkocsiba, amivel nekitolatott az ajtónak. A két személy az üzletbe bement és a nyakukba akasztott, nagyméretű, merevítővel ellátott zsákokba kézzel beseperték a parfümöket a polcokról, majd a helyszínről gépkocsijukkal Mikepércs irányába elhajtottak.

Az egyik tettes a bűncselekmény elkövetésekor fekete színű dzsekit, kék színű farmer nadrágot és fekete színű sportcipőt viselt, amelynek oldalán neon sárga csíkok voltak. Társa fekete színű dzsekit és nadrágot, valamint arcán kék színű maszkot viselt. Az elkövetőkről a biztonsági kamera felvételt készített.


A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben információval rendelkezik, hívja a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője ráadásul nettó 500 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Hozzászólások