Keresés
-18O
Debrecen
2019.05.22., szerda (Júlia, Rita)

Kórházakból, betegektől lopott egy lány Debrecenben

Offmedia- 2016.04.19. 09:54
621
Nyolc beteget lopott meg a 22 éves lány.
Április 1-jén 9 óra körüli időben a Bethlen utcai rendelő intézetben a gyanúsított beszélgetni kezdett egy 62 éves nővel, akinek a figyelmét elterelve a táskájából ellopott egy mobiltelefont és több ezer forint készpénzt, majd a helyszínről távozott.

Forrás:police.hu
A 22 éves nő aznap délután bement a Kenézy kórházba, ahol az egyik kórteremben kifigyelt egy beteget, akitől ellopott egy hátitáskát, a benne lévő laptoppal, amíg a férfi kiment a mosdóba. Ezt követően egy másik kórteremben a nő az áldozat szatyrát kiszakította és ellopott belőle egy pénztárcát, majd az egyik nyitva hagyott öltözőből három sértett értéktárgyait ellopta és azokat bepakolta a korábban már eltulajdonított hátitáskába. Ezután a helyszínről megpróbált elmenekülni, azonban a kórházi dolgozók a nőt észrevettek, visszatartották és az esetről bejelentést tettek a rendőrségre.

Forrás:police.hu
K. Edinát a járőrök elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 22 éves helyi lakost, amely során beismerő vallomást tett.

Valószínűleg a lány már korábban, március 22-én egy debreceni kórház kórtermében kifosztott egy ott alvó 87 éves beteget, akinek ellopta a mobiltelefonját. K. Edina később beismerte azt is, hogy 2015. szeptember 24-én a Klinika egyik kórtermében szintén egy idős alvó betegtől eltulajdonított egy mobiltelefont.

Hozzászólások