Keresés
-18O
Debrecen
2019.10.17., csütörtök (Hedvig)

Leköpték egymást, majd az egyik férfi hasba szúrta a másikat

Offmedia- 2017.02.16. 15:40
879
A két férfi között régóta feszültség volt. Az ügyet a Debreceni Ítélőtáblán tárgyalták.
Az elkövető, P.I. és az élettársa között annyira megromlott a viszony, hogy szakítottak, a nő pedig egy másik férfi, B.G. oldalán találta meg a boldogságot. A két férfi között eleinte normális volt a viszony, ami fokozatosan elmérgesedett a vádlott kiskorú gyermekének felügyeleti joga miatt.

A szakítást követő évben, 2015 novemberében Debrecenben a vádlott megtudta, hogy volt élettársa időszakonként, a sértett tudomásával Svájcban vállal erotikus munkát.

Forrás:offmedia.hu
Egy alkalommal a vádlott a gyermekéről feltett egy fotót az egyik közösségi oldalra, és ahhoz egy megjegyzést is írt, melyet nem sokkal ezután a sértett is észlelt. Emiatt közöttük üzenetekkel szóváltás kezdődött. A vádlott időközben két barátjának is beszámolt a történtekről. Az egyik barát mindkét sértett felet ismerte, a feszült viszony rendezése érdekében találkozót egyeztetett közöttük, az egyik közelben lévő benzinkúthoz

A megbeszélt időpontban mindkét fél megérkezett barátaival a helyszínre. Az áldozat felindult állapotban hangosan hívta a vádlottat, a barátok kérték őket, hogy lehetőség szerint a konfliktust békés formában rendezzék. A sértett belépett a benzinkút boltjába, a vádlott kezében ekkor már elővett egy kést és azzal közeledett a sértett felé.

Azonban az áldozat, B.G. erre kiment, a vádlott eltette a kést, a hangos szóváltás azonban tovább folytatódott közöttük. A társaság tagjai észlelték, hogy a vádlottnál kés van, és felszólították, hogy azt tegye el. A vádlott ezt meg is tette, de egymás kölcsönös szidalmazását folytatták, sőt, le is köpték egymást. A két férfi hamarosan ismét megindult egymás felé, a vádlott újra elővette kését és hasba szúrta a sértettet. A sértett hasi sérülése erősen vérezni kezdett, a vádlott ekkor megrémült, sajnálatát fejezte ki a sértettnek, majd szóváltásba keveredett a társaság tagjaival és elfutott, a közben a kést eldobta.

Egy ismerős észrevette, hogy a tettes menekülni akar, lerántotta a vádlottat a földre és visszavitte a helyszínre. A kiérkező mentőszolgálat ellátta a sértett sérüléseit és kórházba szállította a férfit, ahol azonnal meg is műtötték. A vádlott tényszerűen beismerte a bűncselekmény elkövetését és megbánását fejezte ki a történtekért.

Testi sértés bűntettének kísérlete miatt a Debreceni Ítélőtábla 2 év hat hónapos szabadságvesztést ítélt meg.

Hozzászólások