Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.25., kedd (Vilmos)

Lelopták egy autó kerekeit Debrecenben

Offmedia- 2016.06.28. 15:23
524
Egy órán belül elfogták a tetteseket.
Kedden hívta fel a nő a rendőrséget azzal, hogy egy Debrecenben parkoló kocsiról valakik leszerelték és ellopták a kerekeket. A bejelentő megfigyelte, hogy az elkövetők milyen rendszámú autóval menekültek el a helyszínről. A rendőrök a kapott információk alapján a környező utcákat átvizsgálták, majd rövid időn belül a Leiningen utcában meglátták és megállították a keresett a gépkocsit.

Forrás:police.hu
A járőrök igazoltatták a sofőrt és utasát, valamint átvizsgálták a gépjárművet, amelyben egy pár fekete kesztyűt, egy gépkocsi emelőt és más szerszámot, alkatrészeket találtak. A két fiatalember a szerszámokkal kapcsolatban többször ellentmondásos válaszokat adott. A rendőrök a 18 éves helyi és a 17 éves mikepércsi lakost előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A G. Lászlónál tartott házkutatás során a nyomozók megtalálták és lefoglalták az ellopott négy kereket. A Gépjármű-felderítési Alosztály munkatársai által beszerzett információk alapján a 18 éves fiatalember megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy Debrecenben három másik személygépkocsiról leszerelte és eltulajdonította a kerekeket.

Hozzászólások