Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.16., vasárnap (Jusztin)

Lépcsőházban akartak megerőszakolni egy lányt Debrecenben

Offmedia- 2016.07.11. 14:44
537
Vádemelést javasol a rendőrség.


Még február 12-én este Debrecenben, a Péterfia utcán három fiú leszólított egy lányt, akit magukkal vittek egy Darabos utcai társasházba, ahol erőszakoskodtak vele és ellopták mobiltelefonját, valamint karkötőjét. Egy lakó bejelentést tett a rendőrségre. A helyszínre érkező rendőrök mentőt hívtak a lányhoz, majd megkezdték az adatgyűjtést és tanúkutatást a gyanúsítottak azonosítása, felkutatása érdekében.

A nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves P. Alexet, a 19 éves M. Richárdot és 17 éves társukat, akiket otthonaikban fogtak el. A megyei rendőr-főkapitányságra előállított hajdúhadházi és debreceni lakosokat a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Forrás:police.hu
M. Richárd helyszíni kihallgatása során a rendőröknek megmutatta, hogy hová rejtették a lánytól ellopott mobiltelefont. A megalapozott gyanú szerint P. Alex a lánnyal akarata ellenére szexuális kapcsolatot akart létesíteni. A bűncselekmény elkövetése közben M. Richárd és a 17 éves fiú a lépcsőházban figyelt, ekkor zavarta meg őket egy ott lakó, amelyet követően a három fiú elmenekültek.

A rendőrség a gyanúsítottakkal szemben – fogva tartásuk mellett – folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a főügyészség részére, közölte honlapján a rendőrség.

Hozzászólások