Keresés
9O
Debrecen
2017.10.19., csütörtök (Nándor)

Lopás a vonaton: 16 éves fiú volt a tettes

Offmedia- 2016.10.25. 10:28
504
Fenyegetőzött és lopott a személyvonaton eg fiú.
Hétfő délután 5 órakor egy fiú tett feljelentést a rendőrségen arról, hogy aznap 13 óra körül a Derecske és Nagykereki között közlekedő személyvonaton egy ismeretlen fiú megfenyegette, a telefonját elvette, majd Konyáron leszállt a vonatról - közölte a rendőrség. A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható konyári lakost. A 16 éves fiút a járőrök Konyáron igazoltatták, a telefont édesanyja táskájában megtalálták és lefoglalták.

Forrás:police.hu
A rendőrök a fiatalkorú fiút elfogták és a Derecskei Rendőrőrsre előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. A helyi lakos elmondta, hogy ő vette el a telefont a sértettől, majd azt édesanyja táskájába rejtette, aki nem tudott a bűncselekményről.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Derecskei Rendőrőrs a gyanúsított ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások