Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.16., vasárnap (Jusztin)

Másfél millió forintot lopott munkahelyéről a pénztárosnő

Offmedia- 2016.11.21. 10:37
817
A debreceni rendőrök hamar elkapták a tettest.
November 7-én hívta ki a rendőrséget a biztonsági szolgálat egy Debrecen, Csapó utcai bevásárlóközpontban lévő műszaki üzletből, hogy az egyik pénztáros pénzt lopott.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy a 27 éves nő előző nap több mint másfél millió forintot tulajdonított el az üzlet páncélszekrényéből, amikor az aznapi bevételt kellett volna betennie, ezért őt a biztonsági őrök a helyszínen visszatartották. A járőrök a nőt elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. O. Katalin elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Forrás:police.hu
A megalapozott gyanú szerint a nő korábbi munkahelyén, ahol szintén pénztárosként dolgozott, 2016. február 5. és 2016. július 16. között 18 alkalommal tulajdonította el jogtalanul a rábízott pénzt.

Forrás:police.hu
A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a helyi lakos ellen lopás bűntett és sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a járási ügyészségnek.

Hozzászólások