Keresés
-18O
Debrecen
2019.10.17., csütörtök (Hedvig)

Meg akarta ölni a nőt, mert nem akart vele szexelni

Offmedia- 2017.01.26. 11:05
1154
A nő visszautasította a férfi közeledését, aki erre szörnyen bedühödött.
Még tavaly augusztusban történt, hogy egy debreceni egészségügyi intézményből tettek bejelentést a rendőrségre egy nőről, akinek bántalmazásból származó életveszélyes sérülései voltak. A nő elmondta a járőröknek, hogy az éjszaka egy ismerőse verte meg. A beszerezett információk alapján a rendőrök elfogták és előállították T. Sorint, akit gyanúsítottként kihallgattak, bűnügyi őrizetbe vettek és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amit az eljáró nyomozási bíró augusztus 15-én elrendelt.

Forrás:police.hu

A megalapozott gyanú szerint a nő tavaly augusztus 10-én este a gyanúsítottal szórakozott, majd a férfi otthonába mentek, ahol a nő visszautasította a 44 éves román állampolgár közeledését, aki ezért dühében meg akarta ölni. T. Sorin több alkalommal megütötte, megrúgta, valamint egy késsel megvágta a sértetett. Az orvosszakértői vélemény szerint a nőnek olyan súlyos sérülései keletkeztek, hogy a véletlennek köszönhetően nem vesztette életét a bántalmazás következtében.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsítottal szemben emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást január 24-én befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Hozzászólások