Keresés
-18O
Debrecen
2019.10.17., csütörtök (Hedvig)

Megerősítették: Vajna rádiója bekebelezi a Debrecen Rádió FM 95-öt

Offmedia- 2017.04.11. 14:28
2514
Hivatalos közlemény érkezett arról, hogy az Andy Vajna tulajdonában lévő Rádió 1-hez csatlakozik a Debrecen Rádió FM 95.
A Debrecen Városi Televízió Kft. még tavaly októberben alakult át és kapott új nevet, innentől kezdve Médiacentrum Debrecen néven működik. A társasághoz tartozó Debrecen Rádió FM 95-ről már régóta pletykálták a városban, hogy az Andy Vajna tulajdonába tartozó Rádió 1-hez kerülhet át, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. azonban ezt csak kedden erősítette meg.

Hivatalos közleményük szerint a váltás június elsején történik meg, és az eddig megszokott reggeli műsor helyét is átveszik Sebestyén Balázsék.

A közlemény szerint a rádióban félóránként a legfontosabb helyi híreket be fogják mondani, délelőtt 10 és 12 óra között pedig "jól megszokott helyi műsorok" és műsorvezetők várják a hallgatókat.

Arra nem tért ki a Vagyonkezelő közleménye, hogy vajon a változás jár-e például létszámleépítéssel, vagy hogy hogyan alakul át a műsorstruktúra, milyen műsoroktól kell elbúcsúzni, milyen műsorokat tartanak meg.

Hozzászólások