Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.16., vasárnap (Jusztin)

Megerőszakolta, majd brutálisan bántalmazta a nőt

Offmedia- 2016.10.27. 17:15
772
Az erőszakba a nő belehalt. A férfi élete végéig is ülhet - határoztak Debrecenben.
Az ügyben első fokon eljárt Miskolci Törvényszék idén júniusban F. A. vádlottat emberölés bűntette miatt életfogytig tartó fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. A vádlott legkorábban 35 év elteltével bocsátható feltételes szabadságra. Az ítélet ellen a vádlott és védője felmentésért fellebbezett, de a Debreceni Ítélőtábla csütörtökön helybenhagyta az elsőfokú ítéletet.

A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott és a sértett mindketten csernelyi lakosok, hosszabb ideje ismerték egymást. A vádlott rendszeresen járt a sértetthez, közöttük alkalmi szexuális kapcsolat volt.

2014 áprilisában a férfi telefonon hívta a nőt, megbeszélték, hogy este találkoznak. F.A. 4 liter bort vásárolt és az asszonnyal együtt elfogyasztották azt, mindketten ittas állapotban voltak. A férfi szexuális aktust akart létesíteni, azonban a nő ebbe nem egyezett bele.

A férfi ezért testszerte rendkívül durván bántalmazta a nőt, aki megpróbált védekezni, de a testi fölényben lévő vádlott végül leteperte és közösült vele. A férfi ezt követően a nő végbelébe ismeretlen eszközzel behatolt, súlyos sérüléseket okozva ezzel az asszonynak.

Ekkorra a sértett által tanúsított ellenállás mindenáron való leküzdése és nemi vágyának bármi áron való kielégítése olyan szintre juttatta a vádlott által kifejtett erőszakot, hogy az már végső soron a fiatalasszony életének kioltásához vezetett. A sértett sérülései összhatásukban vérzéses shockot, életveszélyes állapotot idéztek elő és viszonylag rövid idő alatt halálához vezettek.

F.A. mindezek után megtisztálkodott, újra elment bort vásárolni, visszatért a sértett lakásába, ahonnan majd csak másnap kora reggel távozott.

Hozzászólások