Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.16., vasárnap (Jusztin)

Meglepő intézmény lett családbarát munkahely

Offmedia- 2016.07.19. 15:53
572
Úgy tűnik, családosként jó a bíróságon dolgozni.
A Debreceni Törvényszék „Ítélünk és itt élünk!” pályázatával a Debreceni Járásbíróság elnyerte az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett "Családbarát munkahely 2016" címet, mely pályázattal egyidejűleg 1 300 000 forint támogatásban is részesül a szervezet.

Forrás:offmedia.hu
Az elismerést 51 intézmény, cég képviselője vehette át július 19-én a Magyar Állami Operaházban megrendezett díjátadó ünnepségen. A cím viselésére egy évig lesz jogosult a bíróság.

A Debreceni Törvényszék a pályázat keretein belül - a már megvalósultak mellett - olyan családbarát intézkedéseket, programokat tervez megvalósítani, mint például a dolgozók gyermekei számára a bíróság épületében szervezett kétszer egyhetes gyermektábor, életvezetési tanácsadás, valamint családbarát tréning és kézműves kuckó kiállítás szervezése.

A Debreceni Törvényszék - így a Debreceni Járásbíróság - a cím elnyerését megelőzően is igyekezett a dolgozók számára megfelelő, a családi élettel összeegyeztethető, biztonságos, ám motivált munkahelyi környezetet kialakítani.

Hozzászólások