Keresés
-18O
Debrecen
2019.05.22., szerda (Júlia, Rita)

Megölte párját, magával is végezni akart a nő

Offmedia- 2016.06.21. 12:10
598
Börtönbüntetést szabott ki a Debreceni Ítélőtábla.
A nő és az áldozat 2012 májusában ismerkedett meg egymással. Kapcsolatuk viharosnak volt mondható, többször szakítottak illetve kibékültek. Mindketten többször kíséreltek meg öngyilkosságot is.

2014 júliusában a nő ismét ki akart békülni az áldozattal, és eldöntötte, hogyha ez nem sikerül, öngyilkos lesz, életének azonban a férfi lakásában fog véget vetni. Átment a férfi ózdi lakásába, de ő nem akart kibékülni az asszonnyal. A vádlott erre ideges lett, és egy késsel rátámadt az áldozatra, aki elvette tőle a kést és azzal visszavágva megsebesítette a vádlott karját.

A nő ekkor felkapott egy másik kést az asztalról és azzal újra rátámadt a sértettre, megszúrta, ahol érte, összesen 22 alkalommal. Az áldozat a szúrásokat követően ráesett az ágyra és 20-30 percen belül meg is halt.

A nő ezt követően a magával vitt valamennyi gyógyszert beszedte, majd lefeküdt az ágyba a férfi mellé. A vádlott hamarosan magához tért, a konyhában egy késsel megvágta a csuklóját, majd 3 alkalommal hasba szúrta magát és visszafeküdt a sértett mellé. Azonban néhány óra múlva újra magához tért, felöltözött visszament a saját lakásának lépcsőházába, ahol észlelték a lakók a vérző sérüléssel zavartan viselkedő vádlott érkezését értesítették a rendőrséget és a mentőszolgálatot. A nő beismerte a cselekmény elkövetését.

Első fokon a Miskolci Törvényszék járt el, itt 14 év fegyházbüntetésre ítélték a nőt. A Debreceni Ítélőtábla börtönbüntetésre módosította az ítéletet.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Hozzászólások