Keresés
-18O
Debrecen
2019.10.20., vasárnap (Vendel)

Mellkason szúrták, mentőhelikopterrel vitték kórházba a férfit

Offmedia- 2016.11.15. 09:20
736
Csúnyán elfajult egy veszekedés Létavértesen, az elkövető most bíróság elé állhat.
Még júniusban történt, hogy az Országos Mentőszolgálat értesítette arról a rendőrséget, hogy az egyik létavértesi orvosi rendelőben ellátnak egy férfit, akinek a mellkasán szúrt sérülések vannak. A sérültet az elsődleges ellátását követően mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Forrás:police.hu
A Létavértesi Rendőrőrs járőrei a bejelentést követően a helyszínre mentek, ahol az adatgyűjtés során megállapították, hogy a 44 éves férfi egy korábbi vita miatt összeveszett egy ismerősével, aki egy 7 centiméter pengehosszúságú késsel kétszer megszúrta őt. A rendőrök Sz. Jánost otthonában elfogták és a Létavértesi Rendőrőrsre előállították. A megalapozott gyanú szerint a 67 éves férfi a bűncselekmény elkövetését megelőző napokban többször is tett olyan kijelentést, hogy meg fogja ölni a sértettet.

A létavértesi lakost a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit a Debreceni Járásbíróság június 4-én elrendelt.

Forrás:police.hu
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozói a gyanúsítottal szemben emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat megküldte a főügyészségnek - közölte a police.hu.

Hozzászólások