Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.16., vasárnap (Jusztin)

Ömlik a víz a Kossuth utcán - fotó, videó

Offmedia- 2016.04.20. 13:22
699
Csőtörés volt a belvárosban.
A Csokonai Színház előtt a Kossuth utcán özönvízként folyik a víz - írták a facebookozók az egyik debreceni csoportba. Csőtörés okozta a fennakadást, úgy tudjuk, az utca egyes részein térdig ér a víz és a rendőrség is kivonult a helyszínre.

Balesetveszély gyanúja miatt a közeli tizenöt lakásos társasházból, a debreceni hivatásos tűzoltóknak negyvenöt embert kellett kimenekíteni - közölte a katasztrófavédelem. A vízmű kutatja, hogy a ház szerkezete szenvedett-e károsodást a baleset következtében. Elmondásuk alapján a helyreállítási munkálatok ideje alatt közel negyven lakást érintő vízkizárás várható szerda délután öt óráig.

Ömlik a víz a belvárosban
Forrás:Kozma Mátyás
Forrás:Kozma Mátyás
A Kossuth utcán útlezárás volt érvényben, ami miatt hatalmas torlódás volt. A Kossuth utcán, a Faraktár utca irányába egy sávon már engedi a rendőrség a közúti forgalmat. Ezért a 3/3A trolibuszok a Köztemető irányába, a 4-es trolibuszok a Dobozi lakótelep irányába, a 19-es autóbuszok a Sámsoni út irányába, a 25-ös, 25Y-os autóbuszok a Veres Péter utca irányába, a 41/41Y-os a Kinizsi Nyomda/Diószegi út irányába, valamint a 45-ös autóbuszok a Vámospércsi út irányába ismét az eredeti útvonalon közlekednek.

A Piac utca irányába a járatok egyelőre terelőútvonalon közlekednek.

Hozzászólások