Keresés
-18O
Debrecen
2019.03.23., szombat (Emőke)

Öngyilkos merénylőktől rettegnek Hajdúböszörményben?

Offmedia- 2016.09.19. 08:40
1035
A város lapjában elég komolyan veszik a migránsveszélyt.
A hajdúböszörményi hetilap, a Szabadhajdú múlt heti számába Sári Mihály írt durva hangvételű jegyzetet "Mindnyájunknak el kell menni" címmel. A szerző itt amellett érvel, hogy mindenképp részt kell vennünk az október 2-ai népszavazáson, és "természetesen" a kormány által elfogadható módon kell voksolnunk.

A szerző szerint bár a magyarok mindig is befogadó nép voltak, a most érkező menekültek kifejezetten az Európai Unió vezetői és Angela Merkel meghívására érkeztek. "Nem gyűlöljük őket, de tudjuk:belőlük épül Európa és Németország második társadalma, amelynek a vallása, kultúrája Európába hozta a keresztény és iszlám konfliktust. Lerohanták Európa jóléti társadalmait, a megígért Kánaánt követelik" - fogalmaz a szerző.

A jegyzetben nagyon erős érveket olvashatunk, miért kell nemmel voksolnunk a népszavazáson: "Minden állampolgár józan döntése arról, hogy akarom-e szomszédomnak a tíztagú muszlim családot, akarom-e kísérni iskolába minden nap a kisfiamat és a serdülő leányomat, akarok-e Böszörmény főterén robbanómellényes merénylőtől rettegni a Hajdúhéten."

(via)

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások