Keresés
-18O
Debrecen
2019.05.23., csütörtök (Dezső)

Ovi mellett terítették a drogot - kép

Offmedia- 2016.07.21. 12:39
772
Egy debreceni ovi mellett árultak kábítószert.
Két díler egy debreceni óvoda mellett is árulta a kábítószert. A rendőrök az akció során a kábítószer-kereskedőket és négy fogyasztót fogtak el.

Szerda este 6 körül a rendőrök egy Debrecen, Csemete utcai parkban található óvoda mellett észrevettek egy gyanúsan viselkedő férfit, aki párjával együtt kis alufólia csomagokat adott át három férfinak, amiért készpénz kaptak. A férfit és a nőt, valamint a vásárolókat a rendőrök követték, majd arra lettek figyelmesek, hogy a férfi és társa egy Bethlen utcai lépcsőház előtt átad valamit alufóliába csomagolva egy helyi férfinak. A nyomozók az átadás pillanatában csaptak le a két dílerre és a fogyasztókra. A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított hat személlyel szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott. A gyanú szerint a két díler marihuánát értékesített a helyi lakosoknak.

Forrás:police.hu
A nyomozók a 29 éves S. Imre és 19 éves I. Vanda debreceni tartózkodási helyén házkutatást tartottak, amely során a bejárati ajtó melletti szekrényen 45 kiporciózott marihuána és 42 hasisgyanta alufólia csomagot, továbbá a beépített szekrényben és a mélyhűtőben körülbelül 60 gramm marihuánát, 40 gramm hasisgyantát, 3 gramm kokaint, 20 gramm amfetamint, két extasy tablettát, valamint a drog terjesztéséhez szükséges eszközöket és készpénzt találtak és foglaltak le. A balmazújvárosi és a püspökladányi lakost a nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Debreceni Rendőrkapitányság a 29 éves Cs. János, a 27 éves K. Gyula, a 26 éves Sz. Balázs, a 24 éves K. Tiborral szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Hozzászólások