Keresés
-18O
Debrecen
2019.05.23., csütörtök (Dezső)

Óvodánál árulta a drogot anya és fia

Offmedia- 2016.11.24. 15:37
844
Egészen rendhagyó családi üzlet futott Debrecenben.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozóinak olyan információ jutott a tudomására, hogy Debrecen, Tócóskertben egy férfi az édesanyjával közösen bódító hatású anyagot árul. A gyanú szerint a férfi az interneten rendelt olyan vegyi anyagokat, amelyeket zöld növényi törmelékhez adagolt. A nyomozók november 22-én dél körül összehangolt akciót szerveztek, amely során egy Derék utcai társasház lakásában ütöttek rajta D. Norberten és D. Norbertnén, akik éppen a konyhában készítették az új pszichoaktív anyagot.

Forrás:police.hu
A rendőrök a 22 éves férfit és 41 éves édesanyját a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították, ahol kihallgatták őket. A gyanúsítottak lakásában tartott házkutatás során a nyomozók több edényben kábítószergyanús növényi származékot, továbbá az új pszichoaktív anyag előállításához szükséges vegyi anyagokat és a kiméréshez használt digitális mérleget foglaltak le. A gyanú szerint a férfi és a nő egy debreceni óvoda közelében is árulta a bódító hatású anyagot.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a helyi lakosokkal szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások