Keresés
-18O
Debrecen
2019.04.23., kedd (Béla)

Padláson bújt el a betörő - videó

Offmedia- 2016.06.29. 11:11
434
Debrecenben tört be egy házba, amíg az otthon lévők aludtak.
Kedden hajnalban egy nő telefonált a debreceni rendőröknek azzal, hogy valaki betört a Csigekert utcai otthonukba, ahonnan több értéktárgyat is elloptak.  A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a betörő a nyitva hagyott teraszajtón keresztül jutott be a házba, majd abból a szobából, ahol a házaspár aludt, ellopott két mobiltelefont és a bejelentő férjének táskáját.


A rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható hajdúnánási férfit. A nyomozók megtudták, hogy V. Tibor egy Debrecen külterületén található családi házban tartózkodik. A rendőrök még a betörés napján 10 órakor összehangolt akció során a házban elfogták a 36 éves férfit, aki a padláson bújt el a rendőrök elől.

A házkutatás alkalmával a nyomozók a cserépkályhába rejtve megtalálták és lefoglalták a sértett táskáját, benne személyes irataival, valamint a hálószobában a két eltulajdonított mobiltelefont. A nyomozók az ingatlanban találtak még több értéktárgyat – kerékpárt, mobiltelefonokat –, amelyek a gyanú szerint bűncselekményekből származhatnak, ezért azokat szintén lefoglalták.

V. Tibor a megalapozott gyanú szerint korábban besurrant egy Doberdó utcai családi házba is, ahol azonban az ott lakó meglátta őt és a házból kizavarta.

Hozzászólások