Keresés
-18O
Debrecen
2019.10.17., csütörtök (Hedvig)

Padon ülő férfit ütöttek és rúgtak szilveszterkor

Offmedia- 2017.01.02. 09:57
1449
Négyen kezdtek el ütlegelni egy férfit Debrecen belvárosában.
Január elsején, az éjfél utáni utcabák ideje alatt, hajnali 2 körül kérte egy nő a járőrök segítsétét, mert Debrecenben a Kossuth téren egy padon egyedül ülő férfit többen bántalmaztak. A rendőrök a bejelentő által megadott személyleírás alapján a négy feltételezett elkövetőt a helyszín közelében igazoltatták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. Egyikük akkor dobta el a sértett táskáját, amikor meglátta az egyenruhásokat.

Forrás:police.hu
A nyomozók megállapították, hogy B. Bence és 17 éves társa a sértettet a kabátjánál fogva rángatták, míg L. B. András és B. Péter többször megütötték és megrúgták a férfit, majd a magatehetetlen sértettől a táskáját elvették és elmenekültek. A 17 éves fiút, a 18 éves L. B. Andrást, a 18 éves B. Bencét és a 32 éves B. Pétert a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

A hajdúhadházi lakosok ellen a Debreceni Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások