Keresés
-18O
Debrecen
2019.05.24., péntek (Eszter, Eliza)

Pszichoaktív drogot árult, elkapták - videó

Offmedia- 2016.08.25. 16:31
769
Kábítószer-terjesztőket és fogyasztókat fogtak el a nyíradonyi rendőrök.
Még múlt pénteken, augusztus 19-én összehangolt akció keretében Debrecenben, az István úton egy Opel típusú gépkocsi három utasát ellenőrizték a rendőrök. A jármű átkutatása során a nyomozók körülbelül 200 gramm zöld színű kábítószergyanús növényi származékot találtak, ezért N. Ádámot, K. Sándort és H. Tamást elfogták és előállították.

A lefoglalt anyag a kirendelt igazságügyi szakértő elsődleges véleménye alapján új pszichoaktív anyagnak minősül.

Forrás:police.hu
A rendőrök a 24 éves N. Ádám nyíradonyi lakásán további körülbelül 150 gramm zöld növényi származékot, mérleget, valamint 65 zacskót találtak és foglaltak le.

A nyomozók N. Ádámot kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amelyet a bíróság augusztus 22-én elrendelt. H. Tamást és K. Sándort pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök.


A további adatgyűjtést követően a nyomozók azonosították a 26 éves R. Tibort, aki szintén kábítószert árusított, a lakásán körülbelül 10 gramm kábítószergyanús zöld növényi származékot foglaltak le. A rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a férfit, majd őrizetbe vették.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság N. Ádám és R. Tibor ellen kábítószer-kereskedelem bűntett, a 26 éves H. Tamás és a 23 éves K. Sándor ellen pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások