Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.26., szerda (János, Pál)

Rengeteg kukoricát loptak

Offmedia- 2016.08.02. 10:10
644
A mezőőr segített elkapni a tolvajokat.
Egy mezőőr tett bejelentést a rendőrségre péntek éjjel arról, hogy Debrecenben, egy Varjúfű utcai termőföldön négy nőt és egy férfit kukoricalopáson értek tetten. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a 35, a 34, a 26 és a 24 éves nők, valamint a 36 éves férfi a termőföldről 54 zsák kukoricát szedtek össze és készítettek elő, hogy később elszállítsák azokat, majd a helyszínről az autójukkal elmentek.

A cselekményüket a mezőőrök észlelték és kihívták a rendőröket. A járőrök a kocsit Debrecenben, a Határ utcában megállították, majd igazoltatták a sofőrt és az utasokat. A rendőrök K. Jánost, B. Évát, S.-né B. Orsolyát, Sz. Mónikát és B. Renátát elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók a négy nőt és a férfit gyanúsítottként kihallgatták. Az ellopott kukoricát a rendőrök lefoglalták és a tulajdonosának visszaadták.

A Debreceni Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások