Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.26., szerda (János, Pál)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • Rogán és Habony "offshore mutyival átszőtt letelepedési bizniszétől" tart a debreceni Jobbik

Rogán és Habony "offshore mutyival átszőtt letelepedési bizniszétől" tart a debreceni Jobbik

Offmedia- 2016.10.21. 15:44
673
A Jobbik pénzért sem kér gazdasági betelepülőket Hajdú-Biharba.
A népszavazás minden idők legdrágább közvélemény-kutatása volt, de világossá vált belőle, hogy a magyar emberek elutasítják a migráció minden fajtáját – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője.

A helyzet teljesen egyszerű és világos, Orbán Viktornak el kell döntenie, mi a fontosabb a gazdag migránsok piszkos pénze vagy az ország valódi biztonsága – hangsúlyozta Kulcsár Gergely, majd hozzátette, a Jobbik nem támasztott újabb feltételt, hanem ragaszkodott korábbi álláspontjához, azaz a betelepítés minden formáját – függetlenül annak jogcímétől – ki kívánják zárni.

Kulcsár Gergely szerint az emberek nem akarják „sem a Jean-Claude Juncker által kezdeményezett letelepítést, sem Rogán Antal és Habony Árpád korrupciós, offshore mutyival átszőtt letelepedési bizniszét”. Magyarország megvédéséhez a letelepedés minden formáját ki kell zárni, a teljes védelemhez el kell törölni az eddig is több ezer kétes hátterű idegent Magyarországra csábító letelepedési kötvényt – tette hozzá a képviselő.

Hozzászólások