Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.16., vasárnap (Jusztin)

Rosszullétet színlelve rabolta ki a debreceni trafikot

Offmedia- 2016.09.14. 09:24
532
A Debreceni Járásbíróság elrendelte annak a 20 éves férfinak az előzetes letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint kirabolt egy dohányboltot.
A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást S. Imre hajdúböszörményi lakossal szemben.

Forrás:Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2016. május 15-én 11 óra körül bement egy Debrecen, Darabos utcában található Nemzeti Dohányboltba, ahol rosszullétet színlelve vizet kért az eladótól.

Forrás:Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Amikor az üzlet alkalmazottja oda akarta adni a pohár vizet, a férfi elővett a zsebéből egy kést és a bevételt követelte. A nő a fenyegetés hatására átadta a kasszában lévő készpénzt a támadónak, aki a helyszínről elmenekült.A rablás során személyi sérülés nem történt. A beszerzett információkat követően a nyomozók megállapították, hogy a feltételezett elkövető Debrecen belvárosában taxiba ült és a járművel elhagyta a várost. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésétől számított egy órán belül azonosították az elkövetőt, akit elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak.


A nyomozók S. Imrét kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit a Debreceni Járásbíróság 2016. május 17-én elrendelt. A hajdúböszörményi lakos beismerő vallomást tett. A férfinél megtalálták és lefoglalták a kést és az eltulajdonított pénzt. A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.


Hozzászólások