Keresés
11O
Debrecen
2017.09.23., szombat (Tekla)

Saját unokája lopta meg a nagymamát

Offmedia- 2016.05.12. 11:43
332
Kitépte a láncot nagymamája nyakából.
Egy nő tett feljelentést a rendőrségen még kedden azért, mert aznap kora délután a vele élő unokája az aranyláncát kitépte a nyakából és elmenekült vele otthonukból.

A rendőrök megállapították, hogy az unoka korábban vitatkozott nagymamájával, ezért úgy tett mintha azért menne haza, hogy kibéküljön vele. A fiatalember odahajolt a nőhöz, hogy puszit adjon neki, azonban e helyett kitépte nyakából a láncot, amivel kirohant a házból. A férfit már várta egyik ismerőse a közelben gépkocsival és kérésére azonnal egy helyi zálogházba vitte őt. A nyaklánc eladása után az unoka egy helyi áruházba ment, ahol barátaival találkozott. A járőrök a bolt közelében felismerték és elfogták a 20 éves hajdúböszörményi fiatalt, akinek ruházatában kábítószergyanús anyagot is találtak.

A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott. A nyomozók lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták S. Imrét, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök az ellopott nyakláncot lefoglalták és visszaadták a nagymamának.

Hozzászólások