Keresés
-18O
Debrecen
2019.07.18., csütörtök (Frigyes)

Szájon vágta az ellenőrt, már el is ítélték

Offmedia- 2016.08.30. 13:45
780
Még egy hónap sem telt el, a debreceni bíróság már jogerős ítéletet hozott.
A Debreceni Járási és Nyomozó Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt a Debreceni Járásbíróság elé állított egy fiatal nőt - közölte a megyei főügyészség.

Forrás:offmedia.hu
A nő augusztus 7-én 11 óra körül Debrecenben az egyik helyi autóbuszjáraton utazott, azonban érvényes menetjeggyel nem rendelkezett, ezért két jegyellenőr intézkedni kezdett ellene.

A legközelebbi buszmegállóban a jegyellenőrök a nőnél lévő útlevélből rögzítették a személyi adatokat, miközben a fiatal nő őket több alkalommal sértegette, majd egyiküket szájon is ütötte. A jegyellenőr 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Debreceni Járási és Nyomozó Ügyészség a bűncselekmény elkövetését beismerő nőt röviddel a bűncselekmény megvalósítását követően a Debreceni Járásbíróság elé állította. Az elsőfokú bíróság jogerős ítéletében a vádlottat bűnösnek mondta ki közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettében és ezért őt 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 1 évi próbaidőre felfüggesztette.

Hozzászólások