Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.25., kedd (Vilmos)

Székkel vertek fejbe egy kocsmában egy idős férfit

Offmedia- 2016.04.12. 08:22
449
Vádat emeltek a rendőrök a két férfival szemben.
Életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – igazságügyi szakértő bevonásával – folytatott nyomozást a 37 éves V. Zoltán és a 41 éves V. István debreceni lakosokkal szemben a rendőrség.

2015. április 11-én reggel 6 óra körül két férfi bement egy Hatvan utcában található kocsmába, ahol italt kértek a pultostól. A két férfit a nő nem akarta kiszolgálni, mivel szemmel láthatóan ittasak voltak, a vendégek erre szidalmazni kezdték a nőt. Ezt hallva az egyik ott tartózkodó vendég rászólt a két férfira, hogy nem illik így beszélni egy nővel. Ekkor V. Sándor és V. István felvettek egy-egy széket, amelyekkel többször megütötték a 65 éves sértettet. A megalapozott gyanú szerint V. Zoltán a földön fekvő férfit többször fejbe és mellkason rúgta, amit a testvére nem akadályozott meg - olvasható a police.hu oldalán.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakosokat, akiket a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak.

Forrás:police.hu
A mentőszolgálat munkatársai a sérült férfit kórházba vitték. Az ügyben kirendelt igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint az áldozat életveszélyesen is megsérülhetett volna a fejére mért ütésektől és rúgásoktól.

Hozzászólások