Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.25., kedd (Vilmos)

Szőnyegeket, molinót loptak egy debreceni hotelből

Offmedia- 2016.06.17. 10:18
398
De elkapták őket.
Június 10-én este egy vagyonvédelmi cég jelzett a rendőröknek, ami alapján ők kimentek a debreceni Kartács utcában lévő, egyébként most használaton kívüli hotelbe, ahova ismeretlenek betörtek.

A járőrök a helyszínen észrevették, hogy az ingatlan egyik teraszának ablakát befeszítették. Az egyenruhások láttán két elkövetők elmenekült a hotel mögött található földút irányába, ahol harmadik társuk figyelt és egy gépkocsival várta őket, majd elhajtottak.

Forrás:police.hu
A rendőrök rövid időn belül lezárták az erdős területet, majd a nyomozók megállították az Opel típusú személygépkocsit és igazoltatták a sofőrt és két utasát. Miután átvizsgálták a jármű csomagtartóját, abban megtaláltak és lefoglaltak három szőnyeget és egy reklám molinót, amelyeket a három férfi a megalapozott gyanú szerint a hotelből lopott el. A járőrök a hajdúhadházi lakosokat elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították.

A 22 éves Sz. Antal, a 24 éves B. Richárd és a 29 éves L. László a nyomozóknak beismerő vallomást tett. A gyanúsítottaknál tartott házkutatás során a rendőrök több, a megalapozott gyanú szerint a hotelből származó, korábban eltulajdonított tárgyak foglaltak le.

Forrás:police.hu
A rendőrség a három hajdúhadházi lakossal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes ügyészség részére.

Hozzászólások