Keresés
-18O
Debrecen
2019.07.19., péntek (Emília)
  • Főoldal
  • Hírek
  • Helyi
  • Szörnyű gyerekmolesztálás Hajdúsámsonban: 8 és 13 éves lányok az áldozatok

Szörnyű gyerekmolesztálás Hajdúsámsonban: 8 és 13 éves lányok az áldozatok

Offmedia- 2016.09.23. 15:21
1169
Tudták, hogy valami rossz történik velük. Végül egy tévés hír után mondta el a nagyobbik kislány, mit tettek vele.
Tizenkettedik életévét be nem töltött, hatalmi befolyása alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének kísérlete, szeméremsértés vétsége és más bűncselekmény - ezekkel a vádakkal kellett pénteken szembenéznie a Debreceni Törvényszéken egy férfinak, F. Róbert Ádámnak.

Intim testrészei közelében simogatta a 13 éves lányt

A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség vádirata szerint a vádlott és élettársa egy hajdúsámsoni tanyán éltek. A nő testvére gyakran járt hozzájuk, az ő 8 és 13 éves lányai is nagyon ragaszkodtak nagynénjükhöz, illetve a vádlotthoz is. A két család rendszeresen összejárt, ott is aludtak több alkalommal a másiknál. Az ügyészség szerint F. Róbert Ádám ezt a bizalmas viszonyt kihasználva követte el a bűncselekményeket.

Forrás:offmedia.hu
Tavaly a pár meglátogatta a kislányok családját. Amíg a nők beszélgettek, a felnőtt férfi bement a másik szobába és a 13 éves kislány mellé ülve intim testrészei közelében simogatni kezdte a gyermeket. Akkor hagyta csak abba, amikor a kislány eltolta a kezét. Eközben a sértett 8 éves húga mellettük aludt.

Nem értette, mi történik vele

Ugyanezen a nyáron a gyerekek az anyjukkal mentek látogatóba a tanyára. A vádlott a házban kettesben maradt a 8 éves kislánnyal, az ölébe ültette a gyermeket és a kezét megfogva megpróbálta a nadrágján keresztül a nemi szervéhez érinteni. A sértett tiltakozott, nem értette, hogy mi történik vele, leugrott a vádlott öléből és kiszaladt a szobából – írja a vád. A kislány nagyon megijedt a történtek miatt, ezért senkinek nem merte elmesélni.

2015 júliusában a kislányok egyhetes nyaralásra érkeztek Hajdúsámsonba. Az első este a vádlott az udvaron játszott, labdázott, fogócskázott a gyerekekkel. Játék közben úgy vette ki a labdát a 13 éves lány kezéből, hogy közben megsimogatta a melleit. Később bújócskázás közben a kislány fenekét simította végig, a gyermek eltolta a kezét. Másnap reggel egy hasonló helyzet ismétlődött meg, a kislány akkor is kiszabadította magát a vádlott öleléséből.

Hallott egy hasonló hírről

Egy másik alkalommal a 8 éves gyermeket a vádlott kísérte ki este a kivilágítatlan udvaron lévő WC-re, és amikor a kislány kijött a WC-ből, szembe találta magát a vádlottal, aki letolt nadrággal állt. Visszaindultak a házba, de a férfi csak akkor húzta vissza a nadrágját, amikor visszaértek a házhoz.

A két kislányban a történtek kellemetlen érzéseket váltottak ki, ezért a negyedik napon közölték, hogy nem akarnak tovább maradni és hazavitették magukat. A vádiratban az áll, hogy el akarták felejteni a történteket, ezért sem egymással, sem édesanyjukkal nem beszéltek róla hónapokon keresztül. Csaknem 3 hónappal később a 13 éves kislány, miután  a tévében hallott egy hasonló hírt, elmesélte a történteket édesanyja párjának. Ezt követően mondták el az édesanyának is, majd megtették a feljelentést.

Hozzászólások