Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.20., csütörtök (Rafael)

Újabb hazai járatot kaszált el a Wizz Air

Offmedia- 2016.07.11. 13:15
1302
Megszűnik a Debrecen-Malmö járat.
Még csak nemrég jelentették be hivatalosan, hogy július 29-e után nem tudunk közvetlenül Brüsszelbe repülni a Wizz Air járatával, már meg is érkezett a hír a következő kaszálásról.

A társaság ugyanis a Debrecen-Malmö járatot szeptember 16-tól felfüggeszti, a hivatalos indoklás szerint azért, "hogy a kapacitást a WIZZ hálózatának más, nagyobb keresletű útvonalaira tudjuk áthelyezni". Lapunk megkeresésére a Wizz Air úgy nyilatkozott, hogy Debrecent továbbra is lehetőségekben gazdag úti célnak látják, ezt bizonyítja az eindhoveni és a londoni útvonalaik sikere is. "A helyi vállalkozások szolgáltatásainak külföldön történő népszerűsítése vonzóvá teszi a régiót a látogatók számára, és a Wizz Air továbbra is alacsony viteldíjakat kínál debreceni járatain, alapot teremtve ezzel az üzleti fejlődésnek" - fogalmaztak.

Forrás:Wizz Air
Arra a kérdésünkre, hogy terveznek-e új járatot Debrecenből, vagy várható-e ezen felül járatmegszüntetés, a Wizz Air azt válaszolta, hogy nem bocsátkoznak spekulációkba a jövőbeni növekedési lehetőségekkel kapcsolatban. Hozzátették, hogy a Wizz Air mindig figyelembe veszi az erős növekedésével összhangban álló új lehetőségeket, és az ezzel kapcsolatos híreket a megfelelő időben be fogják jelenteni.

Hozzászólások