Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.16., vasárnap (Jusztin)

Vádat emelhetnek a kórházi fosztogató ellen

Offmedia- 2016.07.06. 10:58
440
Idős, beteg asszonyoktól lopott a debreceni férfi.
Még május 2-án hajnalban egy debreceni egészségügyi intézmény ápolónője tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy valaki bement az egyik kórterembe, ahol az ott alvó 76 éves és 54 éves asszony ágya melletti szekrényről ellopta mobiltelefonjaikat.

Forrás:police.hu
A nyomozók a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek az ismeretlen azonosítása és felkutatása érdekében, amely eredményre vezetett. A rendőrök látókörébe került egy, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 50 éves helyi férfi, akit június 22-én fogtak el. A gyanúsítottnál a nyomozók megtalálták és lefoglalták az 54 éves sértett mobiltelefonját. A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított Gy. Attilát a nyomozók kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A megalapozott gyanú szerint a férfi április 18-án ugyanebben az egészségügyi intézményben az egyik ott dolgozó nő őrizetlenül hagyott táskáját is ellopta a benne lévő iratokkal és értéktárgyakkal együtt. A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését beismerte.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfival szemben a nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a járási ügyészségnek.

Hozzászólások