Keresés
-18O
Debrecen
2019.11.15., péntek (Albert, Lipót)

Véres fotó: légpuskával lőttek rá erre a kiskutyára - 18+

Offmedia- 2017.04.03. 10:36
948
A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint egy légpuskával rálőtt szomszédja kutyájára.
Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre április 2-án délelőtt arról, hogy máltai selyemkutyájára – feltehetően egy légpuskával – rálőtt a szomszédja. A rendőrök elfogták B. Jánost és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

Forrás:police.hu
Az 53 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A helyi lakos beismerte tettét, valamint elmondta, hogy a szomszéd kutyája rendszeresen átment az ő kertjébe és ebből lett elege. A kiskutya sérülését az állatorvos ellátta. A légpuskát és a hozzá tartózó 177 darab lövedéket a rendőrök a gyanúsítottól lefoglalták.

Forrás:police.hu
A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfival szemben állatkínzás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Forrás:police.hu

Hozzászólások

18+

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek MTTV. általrögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 évesElmúltam 18 éves