Keresés
-18O
Debrecen
2019.11.15., péntek (Albert, Lipót)

Videó: otthonában termesztette a vadkendert

Offmedia- 2017.03.14. 08:20
837
Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást a rendőrök két hajdúböszörményi lakossal szemben.
Március 9-én kapták azt az információt a rendőrök, hogy Debrecenben a Tesco áruház parkolójában egy férfi drogot árul. Az egyenruhások el is fogták F. Lászlót és a vásárlóját. A rendőrök a két férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták őket. A gyanúsítottaknál alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott.

A rendőrök a beszerzett információk alapján még aznap Hajdúböszörményben elfogták F. Imrét, akinek az otthonában 85 tő – különböző fejlettségű – vadkendert, közel 1 kilogramm marihuánát és a kábítószer termesztéshez szükséges anyagokat, eszközöket találtak, majd foglaltak le. A megalapozott gyanú szerint a 25 éves hajdúböszörményi lakos egy oktatási intézmény közelében kábítószert adott el vásárlóinak, köztük a hajdúböszörményi F. Lászlónak is, aki azt továbbértékesítette.

Forrás:police.hu
A nyomozók kihallgatták a férfiakat és F. Imrét bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a járásbíróság március 12-én elrendelt.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály F. Imrével, valamint a 42 éves F. Lászlóval szemben kábítószer-kereskedelem bűntett, további 5 fogyasztóval szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.

Hozzászólások