Keresés
-18O
Debrecen
2019.06.16., vasárnap (Jusztin)

Vonaton hozott drogot Debrecenbe - videó

Offmedia- 2016.05.09. 13:59
488
A Nagyállomáson már várták a rendőrök.
Szombaton tudták meg a rendőrök, hogy a Budapestről Debrecenbe érkező Intercity vonaton utazik egy férfi, aki a táskájában kábítószert szállít, és azt a gyanú szerint Debrecenben akarja értékesíteni.

Amikor a vonat megérkezett a Nagyállomásra, a rendőrök már várták a férfit és a leszálló utasok között felismerték a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható L. Rolandot. A férfit a peronon elfogták.

Forrás:police.hu
A nyomozók átvizsgálták a 27 éves debreceni utas ruházatát és csomagját, körülbelül 600 gramm kábítószer gyanús növényi származékot találtak nála, amit aztán lefoglaltak. A megyei rendőr-főkapitányságra előállított férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A nyomozók ezt követően május 8-án délelőtt megjelentek egy Dunaharasztiban található családi háznál, mert a beszerzett adatok szerint L. Roland az ott lakó férfitől vette a marihuánát. A H. Lajosnál tartott házkutatás során körülbelül 450 gramm kábítószer gyanús növényi származékot és magokat, továbbá a kábítószer porciózására, csomagolására használatos simítózáras tasakokat és digitális mérleget, valamint nagy mennyiségű készpénzt foglaltak le a rendőrök. A 29 éves dunaharaszti lakost a nyomozók elfogták és előállították a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

Forrás:police.hu
Az eljárás során a rendőrök azonosítottak egy debreceni és egy hajdúsámsoni fogyasztót is, akik L. Rolandtól vásárolták a kábítószert. A 27 éves P. Péter és a 29 éves B. Norbert ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsítottak az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekeznek.

Hozzászólások