Keresés
-18O
Debrecen
2019.10.17., csütörtök (Hedvig)

Jól halad Ferenczi János felépülése

Offmedia- 2016.11.09. 14:58
651
Ferenczi combközelítőjében két centiméteres szakadás keletkezett.

A szakmai stáb néhány hete nem számíthat Ferenczi Jánosra, aki edzésen sérült meg. A játékos elmondta, felépülése jó ütemben halad, ha minden a tervek szerint alakul, hamarosan visszatérhet a csapathoz:

Forrás:M4 Sport

- Pontosan két héttel ezelőtt sérültem meg az egyik edzésen. Meg volt fáradva a combközelítőm, ami egy rossz mozdulat következtében beszakadt. Az ultrahang két centiméteres szakadást mutatott, így háromhetes pihenőre kényszerültem
– kezdte a Loki játékosa, Ferenczi János. – Az első hét csak kondizásból és biciklizésből állt, mostanra pedig elkezdtem a láberősítést és a tornagyakorlatokat. Ha minden jól alakul, a hét második felében a futásé lesz a főszerep. Reményeim szerint másfél-két hét múlva már százszázalékos állapotban leszek, és ismét a csapat rendelkezésére tudok állni. Szeretnék minél előbb pályára lépni, rossz volt a lelátóról nézni a Mezőkövesd elleni meccset. Azt gondolom, nagyon nehéz egy olyan együttes ellen játszani, amely ennyire betömörül a saját tizenhatosán belülre. Holott megvoltak a lehetőségeink a kövesdiek ellen, sajnos megint nem tudtuk gólra váltani őket. Újfent szünet van a bajnokságban, utána lesz még néhány meccsünk ebben az évben, igyekszünk ezeken a lehető legtöbb pontot megszerezni - mesélte a játékos a dvsc.hu-nak.

dvsc.hu

Hozzászólások