Keresés
-3O
Debrecen
2018.01.16., kedd (Gusztáv)

Megrázó felvételek: ez a szír kisfiú túlélt egy légitámadást

Offmedia- 2016.08.18. 04:46
920
Az ötéves kisfiún látszik, hogy sokkot kapott.
Olyat kellett átélnie az ötéves szír kisfiúnak, Omran Daqneeshnek, amilyet egy kisgyermeknek sem lenne szabad lenne átélnie.

Forrás:Youtube
Szerda este légitámadás volt a szíriai Aleppóban, amely során a kisfiún kívül még négy gyerek megsérült. A képeken jól látható, hogy a gyerek sokkot kapott, és a homlokából vér szivárgott.

A videót az Aleppo Media Center készítette, ezen az látható, ahogyan a mentősök kihúzzák a kisfiút romok közül. A gyermeket rögtön kórházba szállították, de már aznap este kiengedték, amint ellátták a sérüléseit.


A Telegraph azt írja, hogy mintegy 12 gyereket (mind 15 év alattiak voltak) vittek be szerdán a kórházba.

Becslések szerint már legalább 300 ezer szíriai halt meg az országban tomboló polgárháborúban, azt viszont még becsülni sem lehet, hogy az elmúlt hetek légiátmadásainak mennyi áldozata lehet.

Kapcsolódó cikk:

Hozzászólások

18+

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek MTTV. általrögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 évesElmúltam 18 éves