Keresés
1O
Debrecen
2018.01.17., szerda (Antal, Antónia)

Nizzai terror: 8 hónapos baba veszett el a tömegben

MTI- 2016.07.15. 22:46
666
A Facebook segítségével találták meg a csecsmőt.
Épségben találta meg a csütörtök esti nizzai gázolásos merénylet okozta pánikban elveszített nyolc hónapos kisbabáját egy család a Facebookon közzétett és több ezrek által megosztott felhívásnak köszönhetően.

"A tömegben elveszítettük a kisfiunkat. Kék babakocsiban volt. Osszátok meg az információt!" - tette közzé röviddel éjfél előtt az egyik hozzátartozó a közösségi hálón a felhívást, mellékelve a madagaszkári-laoszi szülőktől származó kisfiú fényképét.

Egy fiatal nő megtalálta, és hazavitte magával a gyereket, ezután belépett a Facebookra és megtalálta a baba fényképét. Azonnal kapcsolatba lépett a szülőkkel - mondta el a család egyik barátnője az AFP francia hírügynökségnek.

"Megtaláltuk!" - posztolta ki egy másik családtag hajnali fél kettő tájban, köszönetet mondva mindenkinek, aki segített a családnak és üzenetben támogatásáról biztosította őket. Azt is elmondta - részletek nélkül -, hogy a család több tagját kórházban ápolják.

A Promenade des Anglais sétányon elkövetett merénylet után számos felhívás jelent meg a közösségi hálókon eltűntek után kutatva.

Csütörtök este egy 31 éves francia-tunéziai férfi teherautójával a tűzijátékot néző tömegbe hajtott a dél-franciaországi városban. A támadás során legalább 84 ember meghalt, sokan megsebesültek, közülük tizennyolc ember állapota válságos.

Hozzászólások