Keresés
-18O
Debrecen
2019.08.18., vasárnap (Ilona)

Látványos koncerttel készül Szentpéteri Csilla

Offmedia- 2016.11.25. 00:39
798
Fantasztikus élményt hoz Debrecenbe a zongoraművész.
Szentpéteri Csilla tizenöt éve járja Európa színpadait kiváló zenésztársaival, és kápráztatja el a közönséget virtuóz zongorajátékával. Advent második vasárnapján, december 4-én a Csokonai Színházba látogat különleges koncertjével, melyben a klasszikus zenét ötvözi napjaink népszerű műfajaival, mint például a latin jazz vagy a blues, és bemutatja saját szerzeményeit is

Magyarország népszerű, elismert zongoraművésze és kitűnő zenésztársai ünnepi műsora a zenén túl lenyűgöző látvány-világgal gazdagodott. A színpad négy pontján négy nagyméretű LED-falon zenére komponált kreatív filmek, páratlan vizualizációk, mesés fényjátékok teszik igazán ünnepivé az eseményt. Színes, unikális repertoárjukban ideális arányban szólalnak meg a pezsgő, vidám, örömteli hangulatot tükröző dallamok és az emelkedett hangvételű, patetikus művek.

A zongora mellett kiemelt szerepet kapnak a gitárok, a jazztrombita és a hegedű. Szentpéteri Csilla adventi meséin, karácsonyi anekdotáin keresztül a nézők megismerhetik a magyar népszokásokat és a világ számos országának tradícióit.

Hozzászólások