Keresés
-18O
Debrecen
2019.11.14., csütörtök (Aliz)

Újra lesz TEDx Debrecenben

Offmedia- 2017.03.07. 14:07
1429
Hatodik alkalommal rendezik meg Debrecenben a TEDx-et, a konferencia most lehetőséget nyújt az érdeklődőknek, hogy ők is alakíthassák a rendezvény programját, és felhívják a figyelmet olyan környezetükben élő értékes embertársainkra, akiknek inspiráló gondolatait a TEDx színpadán is szeretnék megismerni.
Az évről évre egyre több érdeklődőt vonzó TEDxDebrecen (korábban TEDxNagyerdő) konferencia 2012 óta mutat be olyan értékes embereket, akik példát mutatnak és cselekvésre ösztönöznek. Az elmúlt években bemutatkozó több mint 60 szakember érintette többek között a technológia, művészet, sport, egészség, tehetséggondozás, társadalmi felelősségvállalás témáit.

Forrás:Puskás Dániel
Az idei rendezvény időpontja 2017. október 14., az előkészületek pedig már nagyban zajlanak, hogy ezen a napon ismét Debrecen, illetve a régió olyan kiemelkedő alakjainak személyes történetét, tevékenységét ismerhessük meg a színpadon, akikre érdemes odafigyelni, akiknek érdemes terjeszteni a gondolatait, ötleteit.

Máris számos jelölt van az előadók szerepére, a szervezők mégis arra kérik az érdeklődőket, hogy ők maguk is javasoljanak érdekes embereket, újszerű témákat, előadókat - akár önmagukat - az idei rendezvényre. A szervezők március 14-ig várják a közönség javaslatait a tedxdebrecen.com honlapon elérhető űrlapon keresztül.

Idén alakítsd te is a TEDxDebrecen programját!

Hozzászólások