Keresés
-18O
Debrecen
2019.11.18., hétfő (Jenő)

Balhéba keveredett Kathi Béla

Offmedia- 2016.06.20. 09:24
2000
A rendőrség kereste a debreceni testépítőt.
Szemtanúk beszámolói szerint Kathi Béla baráti körben tartózkodott egy szórakozóhelyen június 19-én hajnali 3 körül - írja közleményében a Body.Builder.hu. A közelükben azonban verekedés tört ki, egy nagy számú társaság bántalmazott egy személyt, akit a földre kerüléskor megrugdostak. Béla egyik ismerőse szét akarta választani a verekedőket, erre őt leütötték. Ekkor lépett közbe Béla, hogy megvédje a bántalmazott ismerőseit.

Kathi Béla
Forrás:Instagram/Kathi Béla
A lap úgy tudja, sérülés ezután már nem történt. A rendőrségnek megadták Béla számát, de nem keresték, viszont aznap kiadták ellene és az ügy másik három részzvevője ellen a körözést.

Ez nem jelenti azt, hogy bűncselekményt követett el - fogalmaz a lap. Úgy tudják, Kathi Béla maga jelentkezett a rendőrségnél az ügy tisztázása érdekében. Állítólag vele tartott az ügy sértettje is, akit megvédett.

Mint írják, azóta a Kathi Béla elleni körözést visszavonták.

A testépítő maga is posztolt az esetről a Facebook-oldalán, ebből kiderül az is, hogy a balhé Siófokon történt.


A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a verekedéssel kapcsolatban már csak három férfit keres, két enyingi lakost, a 33 éves Kolompár Csabát, a 35 éves Rafael Andort, továbbá a tápiószentmártoni és 31 éves Rafael Istvánt.

Hozzászólások