Keresés
-18O
Debrecen
2019.11.14., csütörtök (Aliz)
  • Főoldal
  • Sport
  • Focimeccs miatt lesznek útlezárások, mutatjuk a részleteket

Focimeccs miatt lesznek útlezárások, mutatjuk a részleteket

Offmedia- 2017.03.03. 12:59
1399
Forgalomkorlátozásra és ellenőrzésekre kell számítani március 4-én Debrecenben.
Szombaton délután fél 4-től lesz a Nagyerdei Stadionban a DVSC-DVTK mérkőzés, ami miatt a közlekedőknek ideiglenes forgalomkorlátozásra, rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk.

Ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe március 4-én Debrecenben:
  • 12 órától előreláthatólag 18 óra 30 percig a Nagyerdei körúton, a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre út kereszteződéséig megállni tilos és várakozni tilos, kivéve külön engedéllyel rendelkezők, valamint a vendégszurkolói gépjárművek.
  • 13 óra 30 perctől előreláthatólag 18 óra 30 percig a Nagyerdei körúton a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre útkereszteződésig minden jármű, illetve gyalogos forgalom tilos. A lezárt területre csak a külön engedéllyel rendelkező, illetve a vendégszurkolók hajthatnak be gépjárművel.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

A rendezvény előkészítése, lebonyolítása, illetőleg a szurkolók és a járókelők biztonságának garantálása érdekében a Debreceni Rendőrkapitányság ellenőrzéseket tart a stadionon kívül, illetve a város területén. Az ellenőrzés célja a jogellenes cselekmények megelőzése, a közbiztonság fenntartása és a balesetmentes közlekedés elősegítése.

Hozzászólások