Keresés
-18O
Debrecen
2019.10.20., vasárnap (Vendel)
  • Főoldal
  • Sport
  • Itt vannak a számok: ennyit fizetett a Loki a játékosokért

Itt vannak a számok: ennyit fizetett a Loki a játékosokért

Offmedia- 2016.09.09. 15:12
637
Szima Gábor elárulta, melyik játékosért mennyit kaptak, illetve, mennyit fizettek.
A DVSC tulajdonosa, Szima Gábor ritkán szokott konkrét összegeket mondani arról, hogy mennyiért vittek el, illetve hoztak játékosokat -  bár ez igazából az egész magyar mezőnyre jellemző szokott lenni.

Most azonban úgy döntött, mégis tiszta vizet önt a pohárba, és a DTV kamerái előtt felsorolta, melyik játékosért mennyit kapott, illetve mennyit fizetett az utóbbiidőben.

Képünk illusztráció
Forrás:offmedia.hu

Lássuk a távozókat:

Korhut Mihályt az izraeli bajnok Hapoel Beer-Seva vette meg, mintegy 500 ezer euróért, azaz 155 millió forintért. Bódi Ádámért kicsit többet kapott a Loki, a Videoton ugyanis 550 ezer eurót, vagyis körülbelül 172 millió forintot fizetett érte. A székesfehérvári csapat rajta kívül még Varga Józsefet igazolta le, ő 93 millió forintba került. Ehhez képest pedig igazán aprópénz az, amennyiért a Nyíregyháza elvitte Tisza Tibort, a focista ugyanis 12 millióért mehetett át a csapathoz.

Az érkezők pedig...

Völgyi Dánielért 50 ezer eurót (15,5 millió forintot) fizetett ki a klub, Tőzsér Dániel és Ivan Bobko pedig szabadon igazolható játékosok voltak. Ioan Filipnek a korábbi klubja tartozott, ő a klub fennálló tartozásába került a Lokinak.

Szima Gábor azt is elárulta, a DVSC éves költségvetése 1,2 milliárd forint.

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások