Keresés
-18O
Debrecen
2019.09.23., hétfő (Tekla)

Leonel Pontes: "mellénk állt a szerencse"

Offmedia- 2017.04.09. 10:52
1393
A Debreceni VSC házigazdaként 2-1-re legyőzte a sereghajtó Gyirmót csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 25. fordulójában.
Leonel Pontes, a Loki edzője elmondta, hogy a szombati, Gyirmót elleni meccsen lehet, hogy nem érdemelték meg a győzelmet, de nyertek - ilyen ez a játék. Az ilyen mérkőzések miatt annyira érzelmes jellegű sport a labdarúgás, fogalmazott a szombati találkozó utáni sajtótájékoztatón.

A gyirmóti Bori Gábor (b) és a debreceni Aleksandar Jovanovic (j)
Forrás:MTI/Czeglédi Zsolt
A kiesés elől menekülő két csapat találkozóját meglepetésre a vendégek kezdték jobban, és alig telt el tíz perc, máris megszerezték a vezetést. A gyirmótiak a folytatásban is egyenrangú ellenfelei voltak a hazai együttesnek, sőt több veszélyes ellentámadást is vezettek.

Forrás:MTI/Czeglédi Zsolt
A második félidőben átvette az irányítást a DVSC, amely Brkovic fejesével egyenlített, de néhány perc múlva emberhátrányba került: éppen a gólszerző kapta meg második sárga lapját. A debreceniek azonban tovább támadtak, és végül a 91. percben Mészáros Norbert fejesgóljával megszerezték a három pontot - olvasható az MTI tudósításában.

Döntetlen állásnál mindkét csapatnak voltak helyzetei, és hiába került emberhátrányba a Loki, a szerencse Pontes szerint a debreceniek mellé állt.

A gyirmóti Mijusko Bojovic (b) és a debreceni Szuk Hjundzsun
Forrás:MTI/Czeglédi Zsolt
A portugál vezetőedző emlékeztetett arra, hogy még nyolc mérkőzés van hátra a szezonból, a csapatnak tovább kell küzdenie, és a lehetséges 24 pontból amennyit csak lehet, meg kell szerezni. A játékosoknak pedig nagyon kell koncentrálniuk mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken.

Hozzászólások