Keresés
-18O
Debrecen
2019.11.19., kedd (Erzsébet)

Loki-Fradi: gól nélküli döntetlen

MTI- 2017.02.18. 20:40
1137
A címvédő Ferencváros gól nélküli döntetlent ért el a Debrecen vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
Helyzetek nélküli, kiegyenlített első húsz percet láthatott a közönség. Az első komolyabb lehetőség nem sokkal később Radó előtt kínálkozott, de közeli lövését védte a debreceni kapus, majd a DVSC egyik új szerzeménye, Feltscher távoli próbálkozásánál Dibusz volt a helyén.

A második félidő első helyzetére csaknem harminc percet kellett várni, amikor Holman perdítése alig kerülte el a kaput, míg a másik oldalon Radó kapáslövését védte Danilovic. Az utolsó negyedórában megélénkült a játék, ám gólt egyik csapat sem tudott szerezni.

A ferencvárosi Julian Koch és a debreceni Haris Handzic
Forrás:MTI/Czeglédi Zsolt
A negyedik helyen álló fővárosiak hátránya négyről hat pontra nőtt az éllovas Videotonnal és a második Budapest Honvéddal szemben.

OTP Bank Liga, 20. forduló: Debreceni VSC-Ferencváros 0-0
Nagyerdei Stadion, 7138 néző, v.: Farkas Á.

sárga lap: Osváth (67.), illetve Hüsing (67.), Moutari (69.)

Debreceni VSC:
Danilovic - Osváth, Brkovic, Mészáros, Ferenczi - Sekulic, Filip, Jovanovic - Feltscher (Hyunjun, 66.), Holman (Kóródi, 92.) - Handzic (Chuka, 84.)

Ferencváros:
Dibusz - Botka, Koch (Hüsing, 67.), Leandro, Sternberg - Dilaver - Radó, Hajnal (Seungwoo, 75.), Kleinheisler, Moutari (Lovrencsics, 74.) - Böde

Hozzászólások