Keresés
-18O
Debrecen
2019.11.19., kedd (Erzsébet)

Mégsem kell újrajátszani a DHK-Brassót

Offmedia- 2017.02.22. 21:08
987
Helyt adott a Magyar Jégkorong Szövetség a Debreceni HK fellebbezésének.
Az ASC Corona Brassó a DHK elleni az első negyeddöntő mérkőzést követően óvást nyújtott be, amelyben kérték a pályán elért eredmény megsemmisítését, arra hivatkozva, hogy a találkozót magyar játékvezetők fújták az előzetesen megbeszélt két külföldi játékvezető helyett. Az MJSZ Versenybírósági bizottsága az óvást helybenhagyta és elrendelte a meccs újrajátszását.

Gyenes Dávid, a Debrecen kapusa (b) és Mihály Árpád, a Brasov játékosa (k) a jégkorong MOL Liga Corona Brasov - Debrecen mérkőzésen az erdélyi Brassóban 2017. február 19-én. A brassói csapat 7-4 -re győzött.
Forrás:MTI/Veres Nándor
A Debreceni HK alapos indokok felsorakoztatásával megfellebbezte a határozatot, amelynek az MJSZ Elnöksége, mint másodfokon döntésre jogosult szerv, a tagok szavazatai alapján helyt adott. Mindez azt jelenti, hogy az első negyeddöntő mérkőzést a pályán elért eredménnyel (DHK-Brassó 6-3) hagyták jóvá, újrajátszásra nem kerül sor, így a párharc a szerda esti, debreceni összecsapás előtt 2-2-re áll - írja Facebook-oldalán a DHK.

Hozzászólások