Keresés
-18O
Debrecen
2019.11.14., csütörtök (Aliz)

Pontes nagyon hisz a Videoton legyőzésében

Offmedia- 2017.04.28. 12:19
795
Szükség is lenne rá, hiszen a debreceniek még mindig a kiesés elkerüléséért harcolnak.
Szombaton este fél 9-től a Videoton ellen lép pályára a DVSC Felcsúton - emlékeztet a dvsc.hu. A székesfehérvári együttes a helyezése alapján esélyesként lép pályára, de a teljesítménye az utóbbi időben többször is elmaradt a várakozástól, a kiesés elkerüléséért harcoló hajdúságiak viszont az elmúlt öt bajnoki mérkőzésükből csak egyet veszítettek el, azaz jó formában utaznak a Pancho Arénába.

Forrás:MTI/Czeglédi Zsolt
"Tudjuk, hogy Felcsúton nagyon nehéz dolgunk lesz. Ellenfelünk szereti játszani a focit, kiegyensúlyozott csapat, jó játékosállománnyal rendelkezik, ezt tapasztaltuk a legutóbbi két Videoton elleni találkozónkon is. Reméljük, ezúttal jobb eredményt érünk el. A védekezésünkre nagyon oda kell figyelni, és meg kell próbálnunk gólt szerezni. Harcolnunk kell a három pontért, én hiszek abban, hogy meg tudjuk nyerni ezt a mérkőzést" - nyilatkozta Leonel Pontes vezetőedző.

A Loki jelenleg a tabella 9. helyén áll 34 ponttal, mögötte szorosan az MTK áll 32 ponttal. A 11 helyet a Diósgyőr foglalja el 31 ponttal, a sereghajtó Gyirmótnak pedig 20 pontja van.

Hozzászólások