Keresés
-18O
Debrecen
2019.10.17., csütörtök (Hedvig)
  • Főoldal
  • Sport
  • Szakály Péter alig várta, hogy elmehessen Debrecenből

Szakály Péter alig várta, hogy elmehessen Debrecenből

Offmedia- 2017.05.11. 10:41
2538
A Loki egykor meghatározó játékosa arról is beszélt, hogy már nagyon rosszul érezte magát a DVSC-nél.
Szakály Péter, a DVSC egykori alapembere és korábbi csapatkapitánya idén januárban, kilenc év után hagyta el a klubot. A játékos ma az NB II-es Puskás Akadémia csapatában játszik, és olyan interjút adott, amitől összefacsarodik a debreceniek szíve.

"Életem egyik legjobb döntése volt, amikor elfogadtam a Puskás Akadémia ajánlatát" - mondta a csakfoci.hu-nak a focista. Úgy fogalmazott, hogy a Debrecen már rég nem az a csapat, amelyről azt mondogatták, hogy az elmúlt tíz év legeredményesebb magyar klubja.

Forrás:Youtube
Tavaly februárban szinte könyörgött, hogy eljöhessen (ekkor kapott egy ajánlatot Kínából), de azt mondja, nem engedték el. Ezután már nagyon rosszul érezte magát a klubnál, "különböző okok miatt egyre mélyebbre süllyedtünk. Szívből remélem, hogy a kieséstől megmenekül a Loki."

Ezt követően ismét kapott külföldről ajánlatokat, ám felesége várandóssága miatt úgy döntött, hogy inkább Magyarországon marad. Tanulságos, hogy azt mondta, miután NB I-ből NB II-be váltott, "kondicionális lemaradásai" voltak, ami Felcsúton derült ki. "Most már újra futballistának érzem magam, jól megy a játék, eredményesek vagyunk" - nyilatkozta.

Hozzászólások